Jouw trendy stek in hartje Hasselt

The Mill, 10 hippe en stijlvolle appartementen, perfect gelegen tussen de Grote Markt en de bruisende kanaalkom. Hier woon je op de ideale locatie voor wie graag de voordelen van het compacte stadscentrum meepikt met gezellige horeca, leuke boetieks en interessante cultuur aan de voordeur. De makkelijk bereikbare fietsenstalling en de digitale brievenbus voor ontvangst van pakketjes maken het woongemak in The Mill compleet! 

Fraaie architectuur op een unieke locatie

De tijdloze, hedendaagse architectuur is even subtiel als opvallend: een ontwerp dat de trends overstijgt. The Mill ademt kwaliteit en zowel het exterieur als het interieur worden met evenveel oog voor detail afgewerkt. Dankzij de intelligent geplaatste raampartijen haalt u maximaal natuurlijk licht in huis. De hoogwaardige afwerkingsgraad en materiaalkeuze maken van The Mill een vaste waarde in deze gezellige buurt.

Een rendabele investering

Elegant wonen in het centrum van een gezellige stad, dat is The Mill. Door te investeren in The Mill en zijn uiterst centrale ligging, ben je zeker van een stabiele huuropbrengst en een gegarandeerde waardestijging van jouw investering. Een zeer rendabele belegging voor de toekomst!

Een uniek plein

Met The Mill geeft Chateaux Real Estate een nieuwe dimensie aan de Molenpoort in Hasselt. Dit plein en haar geweldige ligging, op een steenworp van de Kanaalkom, de Grote Markt en al het moois dat Hasselt te bieden heeft, biedt haar bewoners de ideale combinatie tussen rustig thuiskomen en genieten van het leven.

Flaneren en windowshoppen: yes please!

Binnen genieten de bewoners van de nodige rust, maar in enkele minuten staan ze zo weer in het leven: de dag starten in een leuke ontbijtbar, koopjesjagen in een van de gezellige boetieks, een middagje cultuur opsnuiven in het mode- of jenevermuseum of de dag afsluiten met een uitgebreid diner in een smaakvol restaurant: het kan allemaal en in het midden van de stad, op het kruispunt tussen de Grote Markt en de Blauwe Boulevard.

Jouw digitale brievenbus

Weg pakjestress dankzij de Bringme Box. Deze digitale pakketbrievenbus staat 24/7 klaar voor de bewoners van The Mill. Bestellingen worden gescand en veilig opgeborgen tot ze worden opgehaald door de eigenaar. Daarnaast springt hij in het oog door zijn strakke design. Dat is handig!

10 appartementen in hartje Hasselt

Kleinschalig, dynamisch, stijlvol en centraal gelegen: The Mill is hét woonproject voor liefhebbers van het verfijnde stadsleven. Wonen op een boogscheut van het water, met de fijnste restaurants, mooiste winkels, hipste barretjes en interessantste musea van Hasselt in je achtertuin? Zoek niet verder!

Je kan kiezen tussen één- of tweeslaapkamer appartementen, voorzien van alle comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor een gulle lichtinval. Op je ruime privéterras – tussen de 13 en de 53 m2 - geniet je van een prachtig uitzicht op het gezellige Molenpoortplein en de kanaalkom. Dit alles kan van jou zijn vanaf 225.750 euro.

Als je nu beslist, kan je zelf de afwerking nog bepalen. Contacteer ons en wie weet woon jij binnenkort in dit fantastische project in hartje Hasselt!

Molenpoortplein
Demerstraat

Over Chateaux Real Estate

Vastgoed, maar dan ‘grondig anders’ aangepakt: Chateaux Real Estate benadert de ontwikkeling van vastgoedprojecten op een specifieke manier. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een on(t)roerend goed oog voor premium locaties. Dankzij hun strategische ligging geven ze extra cachet aan de commerciële en residentiële gebouwen die er verrijzen.

Grand-crulocaties, kwalitatieve afwerking, gebouwd op maat van mens en omgeving. En met een grote aantrekkingskracht op zowel bewoners als investeerders. We bieden onze kopers complete ontzorging van aankoop tot oplevering. Vastgoedprojecten die ons elke keer weer met trots vervullen. Neem gerust een kijkje tussen onze referenties zoals Stadshaven, Quartier Bleu , Heerenhof. 

Nieuws

Werffoto's september 2022
Werffoto's september 2022
Video afbraakwerken november 2021
Video afbraakwerken november 2021
Afbraakwerken november 2021
Afbraakwerken november 2021
Afbraakwerken oktober 2021
Afbraakwerken oktober 2021

Interesse?

Ik wil graag in The Mill *
Ik heb interesse in *